F.A.Q.

1. Ik zou graag een foto uit mijn fotoalbum op canvas willen hebben, is dit mogelijk?
Ja dat is mogelijk. Wanneer u uw foto langsbrengt zullen wij deze kosteloos voor u inscannen waarna wij kunnen bepalen tot welk formaat wij uw foto kunnen vergroten.

2. Hoe kan ik mijn canvasprint betalen?
U kunt uw canvasprint betalen bij het ophalen. Wanneer u er voor kiest om het doek te laten verzenden dan dient u vooruit te betalen per bank.

3. Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten worden bepaald aan de hand van het formaat van de canvasprint. Dit kan variëren tussen € 6,75 en € 12,40.

4. Zijn alle prijzen inclusief BTW?
Ja, alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

5. Kunt u ook een aanpassing doen aan mijn bestand?
Ja dat is mogelijk. Het is voor ons geen probleem om een aanpassing te doen aan uw bestand. Kleine aanpassingen voeren wij kosteloos voor u door. Geef bij het doorsturen van uw bestand duidelijk aan welke aanpassingen u aan het bestand wilt hebben. Wanneer het veel/grote aanpassingen betreft zullen wij vooraf een prijsopgave doorsturen en u vragen om de opdracht te bevestigen. Wij gaan pas over tot het printen van het canvasdoek zodra het bestand naar wens is.

6. De kleuren op de foto zijn wat flets, kunnen jullie hier iets aan doen?
Wij optimaliseren de kleuren van iedere foto voorafgaand aan het printen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

7. Wat is het verschil tussen een standaard spieraam en een 3D spieraam?
Het verschil zit hem in de dikte van het spieraam. Een standaard spieraam is (vanaf de muur gerekend) 2,5 cm dik. Een 3D spieraam is 4,5 cm dik.

8. Waarom kan ik geen online voorvertoning van het resultaat zien?
Wij vervaardigen de canvasdoeken met veel zorgvuldigheid. Wij drukken uw bestand dus niet zomaar af, maar controleren uw bestand van te voren zorgvuldig. Uw bestand wordt o.a. gecontroleerd op verhouding, resolutie en de daadwerkelijke afdrukkwaliteit. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.